ICEPAW Fillet Pure

ICEPAW Filet Pure je narejena iz 100 % naravnih sestavin in je proizvedena podnebno nevtralno. Monoproteinska mokra hrana brez žitaric je sestavljena iz 70 % sveže trske z zelo nizko vsebnostjo maščob, rafinirane z okusno juho in dodanimi minerali.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

ICEPAW Filet Pure je narejena iz 100 % naravnih sestavin in je proizvedena podnebno nevtralno. Monoproteinska mokra hrana brez žitaric je sestavljena iz 70 % sveže trske z zelo nizko vsebnostjo maščob, rafinirane z okusno juho in dodanimi minerali. Trska vsebuje veliko beljakovin in je še posebej vitka in ima malo ogljikovih hidratov. Trska je zelo dragocen vir beljakovin in zagotavlja številne vitalne aminokisline. Kombinacija joda, kalija, kalcija, cinka, selena, vitamina B in D podpira sklepe, delitev celic in imunski sistem psa.

Ribe imajo zelo kakovostno, zelo prebavljivo mišično meso in vsebujejo zelo malo neprebavljivih sestavin, zato so zelo prebavljive. Mokra hrana ICEPAW je brez ribjih kosti in ima prehransko kakovost. Posebno nežna struktura mokre hrane in nizka vsebnost vezivnega tkiva rib omogočata, da se hrana v pasjem želodcu veliko hitreje razgradi in je zato lažje prebavljiva kot mokra hrana z mesom. Vašemu psu hitro zagotovi vsa bistvena hranila, ki jih potrebuje za uravnoteženo prehrano. Zaradi prijetnega vonja po ribah in nežne teksture je hrana vrhunec okusa. Tudi prehransko občutljivi in izbirčni jedci prisegajo na ICEPAW Filet pure. Monoproteinska hrana je še posebej primerna tudi za pse s sumljivo intoleranco ali alergijami in se lahko idealno uporablja v izključitveni dieti. Poleg tega je zaradi posebej nizke vsebnosti maščob zelo primeren tudi za živali s prekomerno telesno težo.

Sestava:
70% polenovke, 29% juhe, 1% mineralov

Analitične komponente:
Beljakovine 11,5 %, vsebnost maščobe 0,50 %, surovi pepel 1,8 %, surova vlaknina 0,3 % Vlaga 82 %

Dodatne informacije

Proizvajalec

Icepaw

Pakiranje

100 g, 400 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.