ICEPAW Sport Pure

65,00  z vključenim DDV

ICEPAW Sport Pure briketi so bili razviti za odrasle, zelo aktivne in vzdržljive pse ter za breje in doječe psice.

Primerjaj
Šifra: 1006 Kategorije: , ,

Opis

ICEPAW Sport Pure briketi so bili razviti za odrasle, zelo aktivne in vzdržljive pse ter za breje in doječe psice. Visoko zmogljivi psi, kot so tisti, ki se ukvarjajo z vlečnimi pasjimi športi, agilityjem, lovom ali iskanjem, imajo povečane potrebe po vitaminih in energiji ter potrebujejo več ogljikovih hidratov in maščob kot vir energije za hitro regeneracijo. Briketi vsebujejo slanike, bogate z vitamini, z veliko dragocenimi maščobami in posebno koncentrirano vsebnostjo svežih rib ter zelo visoko biološko uporabnostjo. Posebej majhna oblika briketa zmanjša učinek nabrekanja in je zato posebej nežna za želodec. Kot edini vir živalskih beljakovin, predelani slaniki, primerni za hrano, obogateni z visoko prebavljivim rižem, zagotavljajo optimalen prehranski profil za aktivnega psa.

ICEPAW Sport Pure je okusna popolna hrana za pse s povečanimi zahtevami po zmogljivosti.
Naša suha hrana omogoča enostaven vnos in izrabo hrane zaradi treh jasno definiranih živilskih sestavin:

Sled kot vir živalskih beljakovin
Riž kot lahko prebavljiv glavni vir ogljikovih hidratov
Dragoceno lososovo olje za pomemben dodatek visokokakovostnih omega-3/6 maščobnih kislin

Pasji športniki z željo po zdravi in ​​vzdržljivi konstituciji svojega psa prisegajo na Sport Pure. Njihovi psi obožujejo hrano zaradi okusnega in bogatega sleda.

NASVET: ICEPAW Sport pure – za več vitalnosti in veselja do življenja (tudi za starejše in/ali šibke pse)
Veliko naših strank poroča o zelo dobrih rezultatih tudi pri šibkih in starejših psih. Hranilni profil z visoko vrednostjo beljakovin in maščob lahko povrne vitalnost in mobilnost ter prebudi duha. Zdi se, da zelo šibki in utrujeni psi spet postanejo bolj aktivni in živahni. Posebna sestava pozitivno podpira tudi prebavila. Zaradi izjemno visoke biološke uporabnosti lahko pasji organizem hrano posebej dobro izkoristi in prebavi vse pomembne hranilne sestavine. Šibki psi brez energije lahko z ICEPAW Sport pure pridobijo več moči in vitalnosti.

Sestava:
Ribja moka (slanik) 35 %, riž 31 %, riževa moka 4 %, živalska maščoba, lososovo olje 4 %, posušeni pesni rezanci, laneno olje 0,2 %, izvleček rožmarina 0,01 %, glukozamin HCl 0,01 %, juka schidigera 0,02 %.

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Icepaw

Pakiranje

2 kg, 15 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.