ICEPAW Barf Minerals

18,00  z vključenim DDV

ICEPAW Barf Minerals vsebuje vse dragocene minerale za fiziološko rast okostja in visokokakovosten pivski kvas z naravnimi aminokislinami, elementi v sledovih in lahko dostopnim magnezijem za dopolnitev krmnega obroka.

Primerjaj
Šifra: 4260321910464 Kategorije: , , ,

Opis

ICEPAW Barf Minerals vsebuje vse dragocene minerale za fiziološko rast okostja in visokokakovosten pivski kvas z naravnimi aminokislinami, elementi v sledovih in lahko dostopnim magnezijem za dopolnitev krmnega obroka. Poleg zadostne energetske oskrbe je v praksi velik pomen tudi vnos kalcija in fosforja. V vsakem primeru je treba krmni obrok nato prilagoditi z dodajanjem Icepaw Barf Minerals.

Sestava:
Dikalcijev fosfat, pivski kvas 23%, natrijev klorid, kalijev klorid, magnezijeve soli organskih kislin (magnezijev acetat) 12,5%, kalcijev karbonat

Analitične komponente:
Surove beljakovine 13,7 %, surove maščobe 1,5 %, surove vlaknine 0,4 %, surovi pepel 78,0 %, kalcij 10,0 %, fosfor 0,75 %, magnezij 1,5 %, natrij 5,0 %, kalij 5,5 %.

Priporočilo za hranjenje: Da bi se izognili prekomernemu oz da bi se izognili nezadostni oskrbi, je treba vedno upoštevati vsebnost mineralov v osnovni krmi. Optimalno razmerje med kalcijem in fosforjem 2:1. To ustreza 0,5 g Barf Minerals na kg telesne teže na dan za obrok, ki vsebuje veliko mesa. Zravnana merilna žlička ustreza približno 7g.

Pakiranje: 700 g

Dodatne informacije

Proizvajalec

Icepaw

Pakiranje

700 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.